Huisregels

U bent van harte welkom bij Tandartspraktijk Van den Endelaan. Bij ons in de praktijk behandelen we elkaar zoals we zelf behandeld willen worden.

Kom op tijd

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan kunnen bestaande afspraken tot 2 werkdagen (48 uur) ervoor kosteloos gewijzigd worden. Wij kunnen dan de vrijgekomen tijd weer aan een andere patiënt aanbieden. Wanneer u ons niet tijdig afbelt zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. U kunt gemaakte afspraken niet per mail annuleren.

Wijziging van gegevens

Bent u verhuisd of overgestapt naar een andere verzekering? Geeft u dit dan zo spoedig mogelijk aan ons door. U kunt dit telefonisch of via het wijzigingsformulier doorgeven.

Waardevolle spullen

Laat waardevolle spullen niet achter in de wachtkamer. Tandartspraktijk Van den Endelaan is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen.

Beeld- en geluidsopnamen

Een gesprek opnemen met de tandarts of een foto maken in de behandelstoel? Geen probleem zolang u altijd eerst toestemming vraagt aan de betrokken mensen. De wet op bescherming van privacy geldt ook in onze praktijk. Beeld of geluidsopnamen zijn alleen voor privédoeleinden.

Belediging

Niemand in onze tandartspraktijk maakt kwetsende, discriminerende of beledigende opmerkingen.

Huisdieren

Omdat huisdieren infectieziekten kunnen overbrengen en andere patiënten allergisch kunnen zijn, mogen zij niet mee naar binnen.

Helpt u mee?

Wij doen er alles aan om de huisregels te bewaken. Als de regels niet worden nageleefd dan spreken wij u aan. Als u een overtreding van onze huisregels opmerkt, meld dit dan bij één van onze medewerkers. Heeft u tips, complimenten of klachten? Wij horen graag uw verbetersuggesties!